‘t Klavertje Voorschool.

De voorschool is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De voorschool                  ‘t Klavertje   (onderdeel van Dynamo) is een peuteropvang met een programma dat de ontwikkeling van elk kind extra stimuleert. Een mooie en veilige plek waar uw kind samen met andere kinderen kan spelen, leren en ontdekken. Heerlijk in de eigen buurt.

Er is veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen, bewegen, fantaseren en gezond eten. Dat vergroot hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Voor nu en later. Een vertrouwde omgeving met gekwalificeerde en betrokken pedagogisch medewerkers. En het belangrijkste is het plezier van de kinderen, elke dag weer.

Peuters gaan beter voorbereid naar de basisschool.

‘t Klavertje werkt samen met de 14e Montessorischool. Zo is er een taalaanbod , dat een vervolg krijgt in de onderbouw van de basisschool en is er regelmatig overleg over het uit te voeren VVE-programma. De kinderen werken in de voorschool met een aantal specifieke montessorimaterialen -zoals het zintuiglijk materiaal- zodat uw kind een goede start maakt wanneer het naar de basisschool gaat.

Kom gerust eens kennismaken!

De pedagogisch medewerkers vertellen en tonen graag wat uw kind op de voorschool krijgt aangeboden.

Onze medewerkers op de afdeling planning en plaatsing  kunnen u helpen met de inschrijving op de voorschool en de berekening of aanvraag van de kinderopvangtoeslag of gemeentevergoeding.

 

www.dynamopeuters.nl

020 46 20 33

peuters@dynamo-amsterdam.nl